Aktiviteter / Skue

Skue

Dinnerskue 

 

 
Vi i regionen vil gerne til næste år, invitere jer alle til dinnerskue i vammen hallen, datoen er sat, det bliver d. 6/4-2019. 
 
Så har vi fundet en dommer. vi er glad for at kunne præsentere Hanne Vinther til at dømme vores spaniel denne dag. her er en lille præsentation fra Hanne:
 
 
Mit navn er Hanne, jeg opdrætter engelsk cocker spaniels under Kennelnavnet ”Blue Tornado”
Jeg fik mit første kuld hvalpe i 2010 og det er efterhånden blevet til 7 kuld hvalpe i alt.

Min mand og jeg bruger meget tid på skuer og udstillinger og fleste af vores hunde er Dansk Champion og har endvidere  Championtitler i mange andre lande.
 
Jeg har i tidens løb også haft fornøjelsen af at fremvise de fleste af spanielklubbens racer på udstilling i både ind- og udland.
 
Vi bruger meget tid på schweissspor og kunne i 2018 præsenterer vores første ”Elitespor-Champion” 
 
Vi bruger også de fleste af vores hunde på praktisk jagt, hvor vi nyder at se hundene arbejde med at støde og apportere fuglevildt. Jeg har altid været meget involveret i spanielklubbens arbejde, både på regionsplan, men også på landsplan, hvor jeg i mange år har siddet i bestyrelse samt udstillingsudvalg. Jeg har tidligere haft fornøjelsen af at dømme skue og en del gange dømt barn/hund og Juniorhandling-konkurrencer, for både spanielklubben, men også på skuer i Dansk Kennel Klub.

Jeg glæder mig utroligt meget til at dømme jeres Dinnerskue i 2019 og håber at der kommer rigtig mange dejlige spaniels, jeg kan sætte fingrene i.
 
Vi håber vi ses til en hyggelig aften
 
Tilmelding er via hundweb. 
Tusinde tak til alle fremmødte til vores sidste sommerskue i Vammen. Vi havde en hyggelig dag, resultaterne finder du under fanen "Resultater".
 
 
Regionens konto i Sydbank, reg. nr.: 7116, konto nr.: 0001120879